Επικαιροτητα

Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων Δ.Ε. Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης - προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου "Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων Δ.Ε. Μεγαλόπολης" προϋπολογισμού (36.000,00)€ συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 12-12-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Μεγαλόπολης στην Μεγαλόπολη και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό, επί των τιμών του τιμολογίου και του προϋπολογισμού της μελέτης (άρθρο 125 του Ν. 4412/2016).

 

-Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετέχουν Οικονομικοί φορείς ή ενώσεις αυτών, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο (ΜΕΕΠ), εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

 

-Εργοληπτικές Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων (άρθρα 105 & 106 του Ν. 3669/2008) του ανάλογου ποσού, για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

 

Διαβάστε την περίληψη της διακήρυξης ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.