Επικαιροτητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σαρώσουν την Πέμπτη (26/7) πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ:

 

Δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά ο καιρός γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρέ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σαρώσουν την Πέμπτη (26/07) πολλές περιοχές της χώρας.

 

Δείτε ποιες άλλες περιοχές της χώρας θα πλήξουν τα έντονα φαινόμενα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.