Επικαιροτητα

ΕΡΜΗΣ: "Φέτος αισιοδοξούμε για καλύτερα αποτελέσματα"

Μια μεγάλη γιορτή για τον Εμπορικό κόσμο, για την Επιχειρηματικότητα και τον Πολιτισμό θα είναι η νύχτα "SHOCK PRICE" που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου 2018 στην Τρίπολη.

Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς και δη των τοπικών καταστημάτων. Είναι μια γιορτή που την περασμένη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και φέτος αισιοδοξούμε για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Από το απόγευμα της Τετάρτης 29 Αυγούστου η πόλη μας αλλάζει πραγματικά διάθεση. Ξεκινούν πολλές εκδηλώσεις , στήνονται μουσικές σκηνές με παράλληλα δρώμενα και η πόλη μεταμορφώνεται κυριολεκτικά …!!! 

 

Ο Εμπορικός σύλλογος Τρίπολης με τα μέλη του συμμετέχει ενεργά κάνοντας πολύ μεγάλες προσφορές στην πλειοψηφία προϊόντων και αγαθών προς όφελος του καταναλωτικού κοινού. 

Σας καλούμε όλους λοιπόν να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην πόλη μας σε μια Νύχτα – γιορτή Εμπόρων και καταναλωτών.

 

(Δελτίο τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.