Επικαιροτητα

Ένα απορριμματοφόρο - τα σκουπίδια βουνά!

Στο συνεργείο με ζημιές έξι αυτοκίνητα αποκομιδής – Ξεχειλίζουν από τους κάδους τα σκουπίδια - Προσπάθειες ανανέωσης του στόλου με την αγορά πέντε νέων απορριμματοφόρων με leasing.

Ξεχειλισμένους κάδους  σε όλες σχεδόν τις γειτονιές του Πύργου, περιφερειακά της πόλης αλλά και στα χωριά, όπως και στα παραλιακά, Κατάκολο, Σπιάντζα και τους γύρω παραθαλάσσιους οικισμούς, συναντά κανείς τις τελευταίες βδομάδες, εικόνα που φέρνει στην μνήμη όλων τον εφιάλτη του παρελθόντος και προκαλεί πολλές διαμαρτυρίες δημοτών από κάθε γειτονιά της πόλης.  Πως όμως φτάσαμε ξανά σε αυτό το σημείο, δεδομένου ότι το πρόβλημα διαχείρισης έχει επιλυθεί; 

Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πύργου κ. Αυγερινός Ζουμπάκης, αυτή τη στιγμή, το δύσκολο έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών έχει αναλάβει ένα μόλις απορριμματοφόρο (!) το μοναδικό που βρίσκεται στην κυκλοφορία καθώς τα υπόλοιπα έξι βρίσκονται στο συνεργείο λόγω σοβαρών ζημιών. "Μόνο ένα αυτοκίνητο μαζεύει τα σκουπίδια για αυτό και έχουν συσσωρευτεί στους κάδους. Βλάβες και σοβαρές ζημιές τα καθήλωσαν. Είναι παλιά αυτοκίνητα, 30 χρόνων, βεβαρημένα που διαρκώς χαλάνε. Έξι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο συνεργείο για επισκευή και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί η επισκευή σε δυο με τρία αυτοκίνητα και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα… Αν μπορέσουμε να βγάλουμε έστω τρία απορριμματοφόρα, πιστεύω να τα καταφέρουμε".

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.