Επικαιροτητα

"Διεκδικούμε το δικαίωμα των παιδιών μας στη μάθηση!"

Παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, η ΕΛΜΕ Αρκαδίας.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας, στη σύσκεψη που είχε με τους γονείς και τους μαθητές του τμήματος Γ’ Δομικών του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, αποφάσισε τη μετάβασή τους στο Υπουργείο Παιδείας και συνάντηση με τον Υπουργό κ. Γαβρόγλου, την ερχόμενη Τετάρτη στις 10:00. Θα δρομολογηθεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλατεία Άρεως (στάση λεωφορείων) στην Τρίπολη με προορισμό το Υπουργείο Παιδείας.

Νωρίτερα, στις 9 το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, θα προηγηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη, εκτός από τους καθηγητές του σχολείου, που συμμερίζονται την αγωνία των μαθητών, παραβρέθηκαν και οι έξι μαθητές του τμήματος της Γ' τάξης Δομικών του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, οι οποίοι μετά την υπουργική απόφαση του κ. Γαβρόγλου έχουν μείνει μετέωροι, μιας και δεν θα λειτουργήσει φέτος η ειδικότητά τους.

Τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την άσχημη κατάληξη, δηλώνοντας πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δικαίωμα των παιδιών τους στη μάθηση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.