Επικαιροτητα

Ιδρύεται Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μία σημαντική ανακοίνωση έγινε κατά τον εορτασμό των 54ης επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών

Μία σημαντική ανακοίνωση έγινε κατά τον εορτασμό των 54ης επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας να ιδρυθεί στην Πάτρα η 4η Νομική Σχολή.  

Την ανακοίνωση έκανε στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών η πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

 Η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου σε ανάρτησή στην σελίδα της στο facebook έγραψε για την ανακοίνωση της ίδρυσης Νομικής Σχολής στην Πάτρα: "Σήμερα το Πανεπιστήμιο Πατρών συμπληρώνει 54 χρόνια ζωής.

Στην 54η επέτειό του ανακοινώθηκε από την Πρύτανη η ίδρυση της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ένα αίτημα χρόνων γίνεται πράξη από αυτή την Κυβέρνηση".

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.