Επικαιροτητα

Πα.Πελ.: "Όχι" της Συγκλήτου στον Υπουργό Παιδείας

Συνεχίζεται το "σήριαλ" του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ειδικά για την "τύχη" της αρκαδικής πρωτεύουσας.

 

Η Σύγκλητος του Πα.Πελ, μετά από έκτακτη σύσκεψη, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, αποφάσισε να παραμείνει στις θέσεις που εξέφρασε με την προηγούμενη απόφασή της, τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

 

Ουσιαστικά, μετά και τη συνάντηση εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τον κ. Γαβρόγλου, τον Υπουργό Παιδείας, δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" και το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των ΑΕΙ- και ειδικά για την συγχώνευσή τους με ΤΕΙ- μένει στον.."αέρα", όσον αφορά το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ιδιαίτερα σχετικά με την πόλη της Τρίπολης.

 

Αναμένεται σκληρό.."παζάρι" τις επόμενες ημέρες μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, καθώς, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η πρόθεση του Υπουργείου είναι να κατατεθεί το νομοσχέδιο στην ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση τη Μεγάλη Δευτέρα.

 

Να σημειώσουμε πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτης έσπευσε, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να "χαιρετίσει" την σημερινή απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.