Επικαιροτητα

Αρκαδία: Μάθε πού ψηφίζεις

Η πλατφόρμα "Μάθε πού ψηφίζεις" του υπουργείου Εσωτερικών περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι ψηφοφόροι.

Είναι ενημερωμένη με όλες τις μεταβολές έως και τις 28 Φεβρουαρίου του 2019 και οι ψηφοφόροι με απλό τρόπο μπορούν να ενημερωθούν σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα ψηφίζουν σήμερα.

Στην εφορευτική επιτροπή απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας (αποδεκτές ακόμα και οι «κομμένες») ή διαβατηρίου (ακόμα κι αν έχει λήξει) ή άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας.

Λόγω των τετραπλών εκλογών, για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστικών αντιπροσώπων, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα: το τμήμα «Α», όπου στήθηκαν οι κάλπες για το ευρωκοινοβούλιο και την περιφέρεια και το τμήμα «Β» για δήμο και κοινότητα.

Στους δήμους που δεν διαθέτουν κοινότητες ή στα εκλογικά τμήματα με κάτω από 300 ψηφοφόρους (κυρίως μικρά χωριά), οι εκλογείς ψηφίζουν σε ένα ενιαίο τμήμα.

 

Για να δείτε πού ψηφίζετε πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.