Επικαιροτητα

Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο (video, photos)

Στο Αρτεμίσιο Μαντινείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στην περιοχή.

O Δημήτρης Παυλής δήλωσε:

"Είμαστε στο Αρτεμίσιο, προχωράνε τα έργα βελτίωσης – παρεμβάσεις τα οποία έχουμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο πραγματοποιήσαμε. Προχωράμε σε όλες τις εργολαβίες. Είναι άλλη μία εργολαβία σε 3 - 4 χωριά τα οποία τρέχει σήμερα ο εργολάβος.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μπορούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία μου αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτά τα έργα και μας δίνουν την δυνατότητα να τα υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έργα έχουν καθυστερήσει, βέβαια δεν είναι με δική μας ευθύνη χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να ωριμάσουν οι μελέτες για να πραγματοποιηθούν.

Σε όλα τα χωριά που έχουμε αντίστοιχες εργολαβίες θα παρέμβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβρη θα έχουνε όλα ολοκληρωθεί."

 

Δείτε βιντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.