Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Δείτε τα ένσημά σας με ένα κλικ!

Ανοιξε η εφαρμογή του "Ατλας" που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ενσημά τους από το 1994 και μετά online.


To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα "www.atlas.gov.gr" είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet
 


Στο πληροφοριακό σύστημα "Άτλας" αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης της χώρας.Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ.


Μεταφερθείτε στην εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ.


Δείτε την αρχική σελίδα της εφαρμογής πατώντας ΕΔΩ.


Πηγή:iefimerida.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.