Επικαιροτητα

Τρόμος στη Βλαχέρνα-2η διάρρηξη μέσα σε λίγες μέρες

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για την αστυνόμευση.

Νέα διάρρηξη σε κατοικημένη οικία στη Βλαχέρνα, σημειώθηκε χθες το απόγευμα, μόλις λίγα 24ωρα μετά από αυτή την περασμένη Τετάρτη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το vlaxerna.gr οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι, την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Η λεία τους, χρήματα και τιμαλφή! 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ είναι το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα και οι κάτοικοι εύλογα ανησυχούν! 

Όπως αναφέρεται στην ίδια ιστοσελίδα: "Τα τελευταία έτη η Βλαχέρνα έχει πολλές φορές «πέσει θύμα» διαρρηκτών, απατεώνων, με πολλά και αλλεπάλληλα κρούσματα και η πολιτεία πρέπει να επανεξετάσει το θέμα με την πλήρη αστυνομική εγκατάλειψη των χωριών! 

Το σύστημα με τον έναν τοπικό αστυνόμο για όλα τα χωριά, δεν φαίνεται να δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας. Βέβαια και οι τοπικές κοινωνίες (μέσω συλλόγων, κλπ.), θα πρέπει να δουν το φαινόμενο αυτό, από άλλη σκοπιά και να προβούν σε πρωτοβουλίες".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.