Επικαιροτητα

Δύο νεκροί στο Αντίρριο!

Το ιστιοπλοϊκό τους ήταν ελλιμενισμένο, αλλά οι σφοδροί άνεμοι το αναποδογύρισαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Με το χειρότερο τρόπο μπήκε σήμερα το πρωί τέλος στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε από το βράδυ της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου. 

Οπως μετέδωσε σε τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανασύρθηκε νεκρός και ο δεύτερος άνδρας ο οποίος αναζητείτο, σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο που διεξάγονταν οι έρευνες.

Ο πρώτος εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα και μέχρι αργά τη νύχτα της Κυριακής "στήθηκε" μεγάλη επιχείρηση των αρμοδίων αρχών για να τον ανασύρουν στη στεριά καθώς τα κύματα που έφθαναν και τα τρία μέτρα τον παρέσυραν και δεν επέτρεπαν στους λιμενικούς και τους πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο να τον βγάλουν στη στεριά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου. Λόγω των ισχυρών ανέμων 7-8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, το ιστιοφόρο αναποδογύρισε και βούλιαξε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.