Επικαιροτητα

Σε ποιες περιοχές της χώρας θα χιονίσει την Τρίτη

Αστατος καιρός αναμένεται την Τρίτη, με βροχές στα δυτικά και στα βόρεια, καθώς επίσης, με χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα οκτώ μποφόρ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Αναλυτικότερα, αναμένονται αραιές νεφώσεις, που σταδιακά θα πυκνώσουν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Βροχές θα σημειωθούν στη Δυτική Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και στο Ιόνιο και από το μεσημέρι στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Ανατολική Θεσσαλία. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα στα βόρεια ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.