Επικαιροτητα

Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με πάνω από 50 εκατ. €

Για "γερή ένεση" στον ιδιωτικό τομέα έκανε λόγο ο Παναγιώτης Νίκας.

Στην υπογραφή συνεπιχειρησιακής συμφωνίας συνολικού ύψους 31,3 εκατομμυρίων ευρώ -που προέρχονται από το Ε.Π. Πελοποννήσου- προέβη σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

Η συμφωνία αφορά σε προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το τελικό ποσόν αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα 50.000.000 ευρώ.

"Πρόκειται για μια ‘γερή ένεση’ της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τον ιδιωτικό τομέα" σχολίασε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ενώ οι επιμελητηριακοί φορείς, από την πλευρά τους, εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, καθώς -όπως διαπίστωσαν- “όλες οι μέχρι τώρα εξαγγελίες γίνονται πράξη”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.