Επικαιροτητα

"Eτοιμοπόλεμοι" οι κάτοικοι του Βαλτεσινίκου

Σε νέα συγκέντρωση προχωρούν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Βαλτεσινίκου, μετά την απόρριψη της προσφυγής τους για τα τέλη ύδρευσης...

 

 

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

 

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

 

Μετά την απόρριψη της προσφυγής κατοίκων/δημοτών Τ.Κ. Βαλτεσινίκου κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Γορτυνίας για τα τέλη υδρεύσεως του έτους 2016,

 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

 

Όλους τους κατοίκους, δημότες, συντοπίτες μας, σε ανοιχτή συγκέντρωση την Κυριακή 3Απριλίου 2016 και ώρα 10.30 στο Βαλτεσινίκο, στην Ταβέρνα "Κληματαριά", ώστε να ενημερωθούμε για τις λεπτομέρειες της αποφάσεως, να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

 

Όσοι εκ των συμπολιτών μας δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν και θέλουν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συγκεντρώσεως ηλεκτρονικά, παρακαλούνται όπως στείλουν μήνυμα με το ονοματεπώνυμο τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ώστε να τους αποσταλεί πλήρης ενημέρωση.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.