Επικαιροτητα

Πότε θα κορυφωθεί το ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Και πότε θα τεθεί σε ύφεση...

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Ανδρουλάκης μιλάει για την καμπύλη του ιού και τα μέτρα της κυβέρνησης/

Ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο κλοιό από την πανδημία του κορωνοϊού και τα κράτη έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού για να αντιμετωπίσουν την απειλή από την εξάπλωση του ιού που έκανε την εμφάνισή του στα τέλη του περασμένου έτους στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

Ήδη η Ευρώπη αλλά και οι ΗΠΑ κλυδωνίζονται, με χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία να έχουν πληρώσει βαρύ φόρο, έχοντας πολλά θύματα από τον νέο κορωνοϊό, και με το σύστημα υγείας τους να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Στην Ελλάδα κάθε μέρα ανακοινώνονται νέα κρούσματα αλλά και νεκροί, ωστόσο, σύμφωνα με τις μετρήσεις,  η ανοδική καμπύλη εξάπλωσης του ιού ακολουθεί μία πιο ήπια πορεία.

«Μέσα στις επόμενες μέρες η κρίση θα κορυφωθεί σε χώρες της Ευρώπης»

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.