Επικαιροτητα

Ελπίδα και παρηγοριά στη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

Συνεχίζεται η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Ελπίδα και παρηγοριά για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την πανδημία σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζουν να προσφέρουν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο".

Η αλληλεγγύη και η αγάπη αυτή τη φορά ταξίδεψαν μέχρι την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως στην Αρκαδία όπου, τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πραγματοποιήθηκε αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συσσιτίων που πραγματοποιεί η Μητρόπολη στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου.

Με ζεστά λόγια καρδιάς η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε εκτενώς μέσω skype με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία δίνοντας του την υπόσχεσή της πως θα σταθεί με όλη της την καρδιά στο πλευρό της Ι. Μητρόπολης για κάθε ανάγκη των ασθενέστερων συμπολιτών μας, ενώ αναφέρθηκε και στους άρρηκτους δεσμούς που τη συνδέουν με την Αρκαδία, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερεμίας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την πολύτιμη στήριξή της και το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όσα ειπώθηκαν

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.