Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Ξεκινά το έργο βελτίωσης του δρόμου Τρίπολη-Ρίζες-Αστρος

Δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη να "μπουν μπουλντόζες" την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Αυτοψία πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 1 Ιουνίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, στην περιοχή, όπου θα ξεκινήσει το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου Τρίπολη – Ρίζες – Αστρος.

Στην αυτοψία συμμετείχαν στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας και της εργοληπτικής εταιρείας που ανέλαβε το έργο, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Αλέξανδρος Κανελλόπουλος.

Το έργο θα ξεκινήσει μεταξύ 15 και 20 Ιουνίου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ενόχληση των κινούμενων στο δρόμο.

Το προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ και έργο, προβλέπει, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθαρισμό και βελτίωση των τάφρων, όπου απαιτείται, βελτίωση χάραξης, άρση καταπτώσεων καθώς και συντήρηση της ασφάλτου σε τμήματα του δρόμου που παρουσιάζουν τις σοβαρότερες φθορές, ενώ προβλέπονται εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, διαγράμμιση οδοστρώματος, στηθαία ασφαλείας, οδική σήμανση κά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.