Επικαιροτητα

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ: "Οι εμμονές και οι πρώην συνεργάτες" (VIDEO)

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου αναφερόμενη στο συνέδριο της ΑΒΤΑ, στα αρνητικά δημοσιεύματα, καθώς και στις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της Περιφερειακής Αρχής Γιώργου Πουλοκέφαλου.

 

 

"Αυτή η δράση των συνεδριακών εργασιών των ABTA ήταν το κορυφαίο γεγονός για την Ελλάδα του 2015 και θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια. Όσοι το παρακολούθησαν κατάλαβαν την αξία του. Για εμάς αυτό το γεγονός παραμένει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου", δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

 

Αναφορικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα που κατέκριναν την Περιφέρεια για την επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος τόνισε: "Οι σύνεδροι απαιτούσαν συγκεκριμένες προδιαγραφές και αυτές της είχε το Costa Navarino. Πρέπει όλοι να ξέρουν πως το συνέδριο δεν ήρθε έτσι απλά στην Πελοπόννησο. Διαγωνιστήκαμε με πάνω από 30 προορισμούς. Δυστυχώς αυτοί που πρέπει να κάτσουν και να προβληματιστούν είναι αυτοί οι λίγοι που έκαναν σκληρή κριτική στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η σημασία του συνεδρίου δεν μπορεί να ασχοληθεί με εμμονές ή με μικροψυχίες", ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Πουλοκέφαλου τόνισε: "Με λυπεί να βλέπω παλιούς μας συνεργάτες να κάνουν τέτοιου είδους κριτική. Δεν δικαιολογώ την προσωπική του ανάγκη να αντίδρασει με αυτόν τον τρόπο για το λάθος που έκανε προεκλογικά με την αποχώρηση του από την παράταξη".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.