Επικαιροτητα

Η ΔΕΥΑΤ, ο μισθός αντιπροέδρου και το πολυτελές τζιπ!

Δριμύ κατηγορώ για τη ΔΕΥΑΤ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Τσιαμούλος, ο οποίος σε συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για την αμοιβή του αντιπροέδρου, αλλά και τις υπερπολυτελείς αγορές της ΔΕΥΑΤ.

 

 

Αναφορικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ δήλωσε: "Στις 30/06 με οριακή πλειοψηφία ψήφισε το Δημοτικό συμβούλιο τη νέα τιμολόγηση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ, οι οποίοι έχουν έρθει αυξημένοι και τους θεωρούμε εικονικούς και πλαστούς και έχουμε κάνει ένσταση στις αρμόδιες υπηρεσίες".

 

Για τον αντιπρόεδρο και τις υπερπολυτελείς – όπως τις χαρακτήρισε -  αγορές της ΔΕΥΑΤ τόνισε: "Ακόμα δεν μας έχει φέρει το βιογραφικό του ο κ.Καρώνης, ο οποίος αμείβεται με 1250 ευρώ. Δεν ξέρω λοιπόν αν οι λογαριασμοί ήρθαν παραφουσκωμένοι για να πληρώνεται ο κ.Καρώνης ή για να καλυφθεί για παράδειγμα η αγορά ενός πολυτελούς αυτοκινήτου από τη ΔΕΥΑΤ. Αξίζει να σημειώσουμε πως αντί να αγοραστεί ένα αγροτικό που είναι και αναγκαίο-καθώς το προσωπικό χρησιμοποιεί ένα ετοιμόρροπο όχημα – αγοράστηκε ένα υπερπολυτελές τζιπ. Αν μάλιστα κοιτάξετε την προκήρυξη υπάρχει και μια παρανομία. Ζητούσαν όχημα 1600 κυβικών και πετρέλαιο και αγόρασαν όχημα 1400 κυβικών με βενζίνη. Ίσως θέλουν αυτό το υπερπολυτελές τζιπ για να κάνει βόλτα ο Καρώνης και η παρέα του".

 

Για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ στην Μαντινεία υπογράμμισε: "Στην περιοχή της Μαντινείας οι λογαριασμοί γράφουν μηδέν- ίσως γιατί η διοίκηση έχει αλιεύσει τις περισσότερες ψήφους από εκείνη την περιοχή – παρά το γεγονός, πως τα κυβικά καταγράφονται. Πάνε λοιπόν όλοι με 30 και 40 ευρώ και  πληρώνουν λογαριασμούς, ενώ στα άλλα χωριά οι λογαριασμοί είναι 200 και 300 ευρώ. Να προσέξουν όμως οι συμπολίτες μου γιατί στους επόμενους λογαριασμούς (οι μετρήσεις γίνανε Δεκέμβρη και Γενάρη) θα έρθουν όλα τα κυβικά μαζεμένα".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.