Πολιτικη

Ελεγχόμενη στάθμευση ή "απιστία";...

O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Σμυρνιώτης, εστίασε στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης, με ερώτησή του στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης, συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ποινικών αδικημάτων-απόπειρας απιστίας εις βάρος του δημοσίου- και προκειμένου να μην αναγκαστεί να προβεί σε προσφυγή, ζήτησε την απόσυρση του κανονισμού λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης.

 

Επίσης, τόνισε πως η διοίκηση του δήμου έφερε καινούργιο σύστημα ενώ εγκατέλειψε το προηγούμενο, που είχε αποφέρει περίπου 200.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου.

 

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε πως, μέσα στη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης, προβλέπεται και η παροχή ηλεκτρονικής πληροφόρησης προς τους πολίτες -πράγμα που αμφισβήτησε ο κ. Σμυρνιώτης- ενώ τόνισε πως η εταιρεία που θ' αναλάβει τη διαχείριση του συστήματος, παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθούν οι εταιρείες κινητης τηλεφωνίας σ' ένα ενιαίο σύστημα.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε να γίνει διαγωνισμός, αλλά ο κ. Δήμαρχος είπε πως δεν μπορεί να βρεθεί καλύτερη συμφωνία, προς όφελος του Δήμου Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.