Πολιτικη

Υπονοούμενα από Γόντικα (βίντεο)

O κ. Γόντικας είναι γνωστός για τη δυναμική του παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

 

Στο αποψινό Συμβούλιο, ο κ. Γόντικας ήταν ο εισηγητής του πρώτου, κιόλας θέματος ημερησίας διατάξεως.

 

Η εισήγηση του κ. Γόντικα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς ο κ. Γόντικας αναφέρθηκε στις πρακτικές που ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή ως προς τα έργα που υλοποιεί.

 

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω απ' το αν η Περιφέρεια στηρίζει έργα μόνο όταν βοηθούν την "καπιταλιστική' ανάπτυξη, για τα υπονοούμενα που αφήνει μονίμως στις τοποθετήσεις του ο κ. Γόντικας, για το πόσο τελικά κοστίζει η κατασκευή ενός φράγματος και, τελικά, για το τι σημαίνει σεβασμός στον ομιλητή και το κατά πόσο είναι θεμιτό να..."χαχανίζουν" κάποιοι σύμβουλοι όταν κάποιος άλλος τοποθετείται.

 

Τα πνεύματα ηρέμησαν κατόπιν παροτρύνσεων από τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, αφού, όμως, πρόλαβε ο κ. Γόντικας να αναρωτηθεί γιατί, κάθε φορά που έρχονται αντίστοιχα θέματα στο Συμβούλιο, η Περιφερειακή αρχή "τσιτώνεται"!

 

H κ. Νικολάκου, απαντώντας στον κ. Γόντικα, είπε πως βρίσκεται ακόμη στην εποχή που οι πολίτες παρασύρονταν απ' τη φασαρία που κάνει κάποιος γιατί την ερμήνευαν, λανθασμένα, ως "εκδήλωση  ενδιαφέροντος"!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.