Πολιτικη

"Ο κ. Παυλής έχει χάσει κάθε αξιοπιστία!"

 

O Κώστας Τζιούμης, σε συνέντευξή του σήμερα, αναφέρθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2017 αλλά και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτήρισε το πρόγραμμα ως "Το φτωχότερο στην ιστορία του δήμου", δήλωσε πως με αυτή την τακτική που ακολουθεί-απ'ευθείας αναθέσεις και αναποτελεσματικότητα ως προς την εξεύρεση άλλων πηγών χρηματοδότησης, πλην κράτους- η δημοτική αρχή, δεν υπάρχει καμία αναπτυξιακή προοπτική για την Τρίπολη.

 

Για την πρόταση της πλειοψηφίας σχετικά με την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων-η οποία και εγκρίθηκε-, είπε πως αμφιβάλλει αν μπορεί να υλοποιηθεί λόγω ακαταλληλότητας του χώρου, επισήμανε δε πως η παράταξή του θα προτείνει χώρο, όταν όλα τ' άλλα θέματα θα είναι διευθετημένα. Εγκάλεσε δε τον κ. Δήμαρχο, αφού ο τελευταίος, παρά την απόφαση παλαιότερου συμβουλίου, δεν συγκάλεσε ποτέ τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων σε διαβούλευση για το θέμα. Συνεπώς, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης:

 

"Αφού ο Δήμαρχος προχώρησε μόνος του, έτσι και θα συνεχίσει!"

 

Τέλος, για τα μικροεπεισόδια που συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τζιούμης είπε πως δεν πρέπει να υπάρχουν υπερβολές και προκλητικές συμπεριφορές, ούτε απ' τον Πρόεδρο, κ. Κακλαμάνο, ούτε από παρευρισκόμενους πολίτες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.