Πολιτικη

To έγγραφο της αντιπολίτευσης περί ΚΕΔΗΤ

Μετά από πρωτοβουλία της παράταξης Σμυρνιώτη και με τις υπογραφές όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, το έγγραφο κατατέθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Aναμένεται σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης, καθώς, ειδικά ο κ. Σμυρνιώτης χρησιμοποίησε ιδιαίτερα γλαφυρή γλώσσα, αναφερόμενος στον "εμπαιγμό" και στο "δούλεμα" προς το Δημοτικό Συμβούλιο που, εδώ και καιρό, χαρακτηρίζουν τις απαντήσεις του κ. Δημάρχου σχετικά με το ζήτημα.

 

Ο νόμος προβλέπει πως αρκεί η συναίνεση  δεκατεσσάρων δημοτικών συμβούλων για να γίνει ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου, μέσα σε έξη ημέρες από την κατάθεση της αίτησης.

 

Η δημοτική αρχή ήταν σύμφωνη με τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, ωστόσο δεν έχει προσδιορίσει ακόμη πότε θα διεξαχθεί αυτή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.