Πολιτικη

Τζιούμης: "Δική μας πρόταση η εξυγίανση της ΚΕΔΗΤ"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν τον Δήμο Τρίπολης.

 

Αρχικά, ο κ. Τζιούμης μίλησε διεξοδικά για την ΚΕΔΗΤ και τις ευθύνες που έχει ο Δήμαρχος σχετικά με την λειτουργία της. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες, αν υπάρχουν, στην τότε διοίκηση της ΚΕΔΗΤ. Παράλληλα πρόσθεσε πως ο κ. Παυλής ανέλαβε για πρώτη φορά την πολιτική ευθύνη. Επεσήμανε πως η μείωση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς επιφέρει και μείωση των εσόδων της ΚΕΔΗΤ. 

 

Στη συνέχεια, σχολίασε την μείωση του επιδόματος κατά 500 ευρώ των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.

 

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει το φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών και συγκεκριμένα τα πρόστιμα που υποχρεούται να πληρώσει ο Δήμος Τρίπολης και ανέρχονται στο ποσό των 450.000 ευρώ. Δήλωσε πως έχει αποφασιστεί η πληρωμή των 300.000 ευρώ σε 24 μηνιαίες δόσεις και πληρώθηκε ήδη η πρώτη δόση (12,000 ευρώ) κάτι που σημαίνει την επιβάρυνση των δημοτών όχι μόνο υγειονομικά αλλά και οικονομικά. "Οι λεονταρισμοί Σμυρνιώτη-Παυλή δεν πέρασαν."

 

"Είμαστε αντίθετη στην κυκλοφοριακή μελέτη διότι δεν είναι πλήρης" ανέφερε ο κ. Τζιούμης. 

 

Τέλος, σχετικά με τις εκδηλώσεις του Πάσχα δήλωσε πως δαπανώνται πολλά χρήματα χωρίς αντίκρυσμα. Πρόταση της παράταξής του: Εκδηλώσεις με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.