Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Ερασιτεχνισμοί" στο θέμα των απορριμμάτων

Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε την ανάθεση εκπροσώπησης του Δήμου σε πληρεξούσιο δικηγόρο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Πρόκειται για την αγωγή που έχουν κάνει Δήμοι της Πελοποννήσου, ουσιαστικά, εναντίον της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που επικύρωσε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για τα απορρίμματα, τον οποίο είχε εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης κατηγόρησε τον κ. Παυλή για "ερασιτεχνισμό", ανακολουθία και αναποτελεσματικότητα. Ο κ. Τζιούμης ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα και να έρθει στο Συμβούλιο ως τακτικό, χαρακτήρισε δε το θέμα όλο ως "κοροϊδία"! Προσέθεσε πως αν τελικά συζητηθεί το θέμα, η παράταξή του θα αποχωρήσει.

 

Η αντιπολίτευση ήταν , εν γένει, αρνητική απέναντι στην εισήγηση της Δημοτικής Αρχής. 

 

Ο κ. Παυλής επανέλαβε, γι' άλλη μια φορά, με εμφατικό τρόπο, πως θα πρέπει να σταματήσουν τα "παιχνίδια" με τα απορρίμματα και πως ο μόνος ΠΕΣΔΑ που θα ισχύσει θα είναι αυτός που θα εγκριθεί από τον ΦΟΔΣΑ.

 

Μάλιστα, μια αποστροφή του κ. Τζιούμη περί "παιχνιδιών για τα σκουπίδια", προκάλεσε την "έκρηξη" του κ. Παυλή, ο οποίος του είπε πως παραπληροφορεί τον κόσμο συνεχώς!

 

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία αλλά η ψηφοφορία υπήρξε σχετικά "επεισοδιακή" και αμφισβητήσιμη, κατά τον κ. Τζιούμη.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.