Πολιτικη

Προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο ΔΣ Ν. Κυνουρίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας θα συνεδριάσει εκτάκτως στο Δημοτικό κατάστημα Λεωνιδίου (αίθουσα βιβλιοθήκης), την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το παρακάτω:

 

Θέμα 1ο: Περί του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών (υπηρεσιών καθαριότητας). (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

 

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει κατεπείγον χαρακτήρα διότι η έγκριση από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. (αρ. απ. 156-2017, ΑΔΑ: Ω6ΝΒΩΚΝ-0ΣΓ) δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3049/Τεύχος Δεύτερο/5-9-2017. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 εντός δέκα (10) ημερών από την έγκριση οι ενδιαφερόμενοι Ο.Τ.Α. υποβάλλουν αίτημα για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού.

 

ΠΗΓΗ: leonidio.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.