Πολιτικη

Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης: "Πρέπει να μπει τάξη"

Σε συνέχεια των φαινομένων που παρατηρήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου, ο Πρόεδρος, κ. Κακλαμάνος τόνισε, στη συνεδρίαση της 17ης Απριλίου 2018, πως πρέπει να μπει μια τάξη

 

Κατά συνέπεια, το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε τη γνώμη των συμβούλων σχετικά με τα όσα ορίζει ο κανονισμός για το χρόνο των τοποθετήσεων εκάστου συμβούλου αλλά και τη σειρά που θα ακολουθείται.

 

Ο κ. Παυλής δήλωσε πως, εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει τηρηθεί, όπως έπρεπε, ο κανονισμός, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αρνητική εικόνα για το συμβούλιο. Επίσης, τόνισε πως δεν είναι ορθό να διαρκούν επί ώρες οι συνεδριάσεις, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κόπωση των εμπλεκομένων.

 

Ο κ. Τζιούμης ζήτησε να ισχύσει ο ίδιος χρόνος για τις ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή με τις απαντήσεις της τελευταίας, ήτοι 2 λεπτά.

 

Μεταξύ άλλων, τριάντα λεπτά είναι ο χρόνος που έχει καθοριστεί για τη διαδικασία των ερωτήσεων προς τον κ. Δήμαρχο ή άλλους παράγοντες της δημοτικής αρχής.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.