Πολιτικη

winamp wmp real qt

O Τατούλης στη βράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συμμετείχε στη βράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλου, στο Ναύπλιο.

Το Σάββατο 12 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συμμετείχε στην τελετή βράβευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο με το Αριστείο πολιτειακής αξίας "Ιωάννης Καποδίστριας", στο Παλαμήδι στο Ναύπλιο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης συμμετείχε επίσης στις εργασίες του 14ου Συνεδρίου Διεθνούς Δικαίου στο Ναύπλιο με τίτλο "Safeguarding democraticinstitutions within a Europe in crisis: Challenges and Responses" που διοργανώθηκε από τον καθηγητή κ. Στέλιο Περράκη στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.