Πολιτικη

Έγινε του "παρανόμου πάρκινγκ" στο Πνευματικό Κέντρο!

H έλλειψη χώρων παρκαρίσματος στο κέντρο της πόλης έγινε, γι' ακόμη μια φορά, "οδυνηρά" φανερή, λόγω αναστάτωσης που προκλήθηκε πριν και κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης στις 24 Μαΐου 2018

Ειδικότερα, είναι γνωστό πως οι χώροι στάθμευσης επάνω στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, προορίζονται για αποκλειστική χρήση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, κατά τις ώρες που λειτουργεί η υπηρεσία.

Ωστόσο, καθώς το ελεύθερο πάρκινγκ είναι δυσεύρετο στην Τρίπολη, ειδικά ημέρες με ανοικτά καταστήματα το απόγευμα, είθισται να χρησιμοποιείται ο χώρος του κτηρίου και από άλλους, είτε αυτοί είναι αιρετοί είτε επαγγελματίες που ασχολούνται με το δημοτικό συμβούλιο.

Ήταν αρκετή μια "επίσκεψη" της Τροχαίας στο σημείο για να δημιουργηθεί η σχετική αναστάτωση, αν και, τελικά, δεν υπήρξαν περαιτέρω συνέπειες για τη συντριπτική πλειοψηφία των παρανομούντων, καθώς δόθηκαν οι προσήκουσες εξηγήσεις στους αστυνομικούς.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.