Πολιτικη

Επίσκεψη Γιαννακούρα στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στα κτίρια της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Τρίπολης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Διευθυντή της Σχολής για μεταφορά εξοπλισμού από τον Πύργο για να ανακαινισθεί το εργαστήριο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που θα λειτουργήσει στην εν λόγω σχολή.

Μία σχολή που δυστυχώς δεν έχει το απαιτούμενο ενδιαφέρον από τους νέους που προτιμούν να σπουδάζουν επαγγέλματα που δεν έχουν αποκατάσταση, παρά να ακολουθούν τέχνες που δίνουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Κάνω έκκληση στους νέους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αφού οι σχολές που λειτουργούν στον ΟΑΕΔ είναι αξιόλογες και έχουν και επιδότηση για όσους φοιτούν σε αυτές.

Εμείς ως Περιφέρεια σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα στην Διεύθυνση της Σχολής και συγχαίρω το Διευθυντή για τον ζήλο που δείχνει για την αναβάθμιση της Σχολής αλλά και τους φορείς (Πρόεδρο Επιμελητηρίου Γιάννη Μπουντρούκα και Πρόεδρο Ζαχαροπλαστών Γιάννη Τερζή, που ήταν μαζί μου στην επίσκεψη στην σχολή) για την βοήθεια (οικονομική και όχι μόνο) που παρέχουν στην σχολή."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.