Πολιτικη

Τατούλης: Συγκροτημένος στρατηγικός σχεδιασμός σε όλη την Πελοπόννησο

"Η Καλαμάτα έχει ιδιαίτερα ευεργετηθεί από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γιατί αποτελεί τη δυναμική πόλη, την αναπτυξιακή ναυαρχίδα της Περιφέρειάς μας", τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το Μέγαρο Χορού,  κατά τη συνεδρίαση της 4ης Επιτροπής Παρακολούθησης την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. 

Αφού χαρακτήρισε "έργο σημαία για την Καλαμάτα και σημαντική κατάκτηση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου" το Μέγαρο Χορού, ο κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από την Περιφερειακή Αρχή για την υλοποίηση έργων στην Καλαμάτα. 

"Οι παρεμβάσεις μας είναι καθολικές και αφορούν πληθώρα έργων στους τομείς των δομών υγείας, της σχολικής στέγης, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, των κοινωνικών υπηρεσιών, της ύδρευσης και της διαχείρισης υγρών αποβλήτων" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατούλης για να καταλήξει. Τα προβλήματα των πολιτών είναι δικά μας. Τα έργα είναι δικά τους. Το κάθε έργο έχει το ονοματεπώνυμο αυτών που εξυπηρετεί. Όλα μαζί, μικρά και μεγάλα είναι οι ψηφίδες ενός ολιστικού αναπτυξιακού σχεδιασμού που σηματοδοτεί την αναγέννηση της Πελοποννήσου".  

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.