Πολιτικη

winamp wmp real qt

Βόσνος: "Nα ακολουθήσουμε όλοι ξεκάθαρη στρατηγική"

Εκτακτη συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου στο γραφείο του με τον Πρόεδρο και το Δ. Σ. του σωματείου των εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρουσία και του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Ζαρακοβίτη.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες έχουν θορυβήσει όχι μόνο την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και όλη την Τρίπολη.

Το διοικητικό προσωπικό ενημέρωσε τον κ. Βόσνο για τις κινήσεις των φοιτητών και των ίδιων τη Δευτέρα. Επιπλέον τον ευχαρίστησαν ιδιαίτερα, αφού του αναγνώρισαν ότι πρώτος άνοιξε και πρόβαλλε το θέμα, προκαλώντας τη συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο και για την τόσο ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη θέση που πήρε.

Ο Δημήτρης Βόσνος με τη σειρά του είπε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι ξεκάθαρη στρατηγική. Δήλωσε για άλλη μια φορά τη στήριξη όλης της παράταξής του στον αγώνα για την αναβάθμιση πλέον και όχι υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το βασικότερο είναι ότι και ο ίδιος με ενέργειες και όχι με λόγια θα κάνει ότι μπορεί για να λήξει το θέμα αυτό που έχει αναστατώσει το Δήμο Τρίπολης με το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το  μέλλον της πόλης και φυσικά του Πανεπιστημίου μας.

Επίσης συμφώνησαν στην ανάγκη να παλέψουν όλοι για την καλύτερη ενημέρωση της κοινωνίας

Γενικά επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ταύτιση εκτιμήσεων και προτάσεων για την συνέχιση του αγώνα.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.