Πολιτικη

Η Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη (video, photos)

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, όπως έγινε γνωστό στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νομού Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, θα επισκεφθεί την Τρίπολη.

H Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Νομού Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, συνεδρίασε στην Τρίπολη την Τετάρτη (19/6).

Η συνεδρίαση ήταν κλειστή και είχε ως θέμα τον συντονισμό των δράσεων της Επιτροπής, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Επίσης έγινε γνωστό πως στο πλαίσιο της περιοδείας της, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, θα βρεθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Τρίπολη.

Στη συνεδρίαση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μεϊμαρόγλου, ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας", προσφάτως εκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντούκας.

Λεπτομέρειες στο βιντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.