Πολιτικη

winamp wmp real qt

Ο Παπαηλιού στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη

Κατά την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού τόνισε πως "Οι ενεργειακές μονάδες, μπορούν να διαμορφώσουν τους άξονες ανάπτυξης της μεταλιγνιτικής εποχής".

Κατά την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη, στις 26.6.2019, ο υπ. βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού είπε, μεταξύ των άλλων τα εξής :

"Εδώ και δεκαετίες, η απασχόληση, η οικονομία και η κοινωνία της Μεγαλόπολης συνδέονται με τη ΔΕΗ. Στη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή το αίτημα, η ανάγκη για την κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση αποτυπώνεται, συγκεκριμενοποιείται και συμπίπτει με τη μεταλιγνιτική εποχή, αφού η εξάντληση του λιγνίτη και η αλλαγή του ενεργειακού μείγματος επιβάλλουν το σχεδιασμό της.

Οι ενεργειακές μονάδες, η επαναπόδοση των εδαφών της ΔΕΗ στην τοπική κοινωνία και η αποκατάστασή τους, η πολύχρονη εμπειρία, η εναλλακτική ευφυία, η χρήση νέων τεχνολογιών, η στρατηγική-γεωγραφική θέση της περιοχής, το αρχαιολογικό και ιστορικό κεφάλαιό της  αποτελούν εκείνα τα στοιχεία που, αξιοποιούμενα, μπορούν να διαμορφώσουν τους άξονες ανάπτυξης της μεταλιγνιτικής εποχής."

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.