Πολιτικη

Τατούλης για Νίκα: Θέλει να γίνει.."Καίσαρας"!

"Ειδική" αναφορά έκανε στον κ. Νίκα ο Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο συνέντευξής του την 1η Ιουλίου 2019.

 

Ειδικότερα, ο κ. Τατούλης, αναφερόμενος στον κ. Νίκα, είπε, επί της ουσίας, τα εξής:

 

"Θλιβερή η εικόνα του νέου Περιφερειάρχη. Στην Επιτροπή Παρακολούθησης (σ.σ. του ΕΣΠΑ) κάθισε στην άκρη και έφυγε σαν..λαγός! Μετά έβγαινε στα μέσα και μιλούσε για απένταξη και επαναξιολόγηση έργων. Αυτά δείχνουν απόλυτη άγνοια. Η διαχειριστική αρχή είναι ανεξάρτητη, δεν μπορεί κανείς να επιλέξει τι εντάσσεται και τι όχι."

 

"Στον κ. Νίκα δεν βγαίνουν οι συμφωνίες που έκανε πριν τις εκλογές. Το ότι δήλωσε πως δεν συνεργάζεται μαζί μας είναι πρόβλημα για την ίδια τη δημοκρατία. Θέλει να γίνει Καίσαρας, χωρίς να είναι! Ζητά να τον λατρέψουν!"

 

"Δεν έχει την πλειοψηφία ο κ. Νίκας. Να μην ξεχνάει πως εμείς κερδίσαμε την πρώτη Κυριακή, αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Δεν μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με όσα έχουν δρομολογηθεί από εμάς. Προσπαθεί να εκφοβίσει τους υπαλλήλους."

 

"Του είπα πως είμαι στη διάθεσή του να τον ενημερώσω, υπό την προϋπόθεση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το υβρεολόγιο, το οποίο και συνεχίζει. Επίσης, θα πρέπει, κάποια στιγμή, ν' απαντήσει για το θέμα του σκουπιδοεργολάβου στον Δήμο Καλαμάτας."

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.