Πολιτικη

Τζανετέα: "Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης"

Ευχαριστίες από την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα, για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα, απηύθυνε ευχαριστήριο λόγο προς την απερχόμενη αρχή του Περιφερειακού Συμβουλίου, όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς, τους κατοίκους της Σπάρτης, αλλά και στον κύριο Τατούλη προσωπικά -τόσο με την ιδιότητά του ως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου αλλά και ως υπουργού πολιτισμού σε πρότερο χρόνο- για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών του ως προς την υλοποίηση ενός "μεγάλου έργου", δηλαδή του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.

Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Τζανετέα, ολοκληρώθηκε ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το νέο μουσείο Σπάρτης, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής μελέτης του μουσείου -ύψους 20.000.000 ευρώ- για να μπούμε σε "Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης" και το μόνο που απομένει, είναι η διεκδίκηση της υλοποίησής του.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.