Πολιτικη

Ραντεβού Νίκα με Καραμανλή, Παναγιωτόπουλο

Τα υπουργεία Υποδομών και Εθνικής Αμύνης θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Θέματα υποδομών και στέγασης υπηρεσιών της Περιφέρειας θα συζητήσει αύριο Πέμπτη ο Παναγιώτης Νίκας κατά τις συναντήσεις του στην Αθήνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με όσα ξέρουμε, ο κ. Νίκας να ζητήσει από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις προκειμένου να μεταφέρει εκεί υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Τις συναντήσεις γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου το πρωί της Τετάρτης. 

Συγκεκριμένα έγραψε: Την Πέμπτη 29.08, έχω προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για θέματα υποδομών της Πελοποννήσου και στη συνέχεια με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για θέματα στέγασης των Περιφερειακών Υπηρεσιών στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.