Πολιτικη

Ο Π. Νίκας "καρατόμησε" τον προϊστάμενο Τεχνικών Έργων

Με προσωπική απόφαση του Περιφερειάρχη προέκυψαν αλλαγές σε μια ιδιαίτερα σημαντική Διεύθυνση.

Αντικαταστάθηκε, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Κωστόγιαννης.

Ως αναπληρωτής προϊστάμενος της εν λόγω Διεύθυνσης, με την ίδια απόφαση του περιφερειάρχη, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μουταφίδης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αργολίδας.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, το έργο του Γ. Μουταφίδη -όποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας- θα είναι "ο συντονισμός των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και των έργων ΕΣΠΑ".

Ο Γ. Κωστόγιαννης, με άλλη απόφαση του περιφερειάρχη, τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος στην Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.