Πολιτικη

Tρίπολη: Κοπή πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο (photos)

Πρώτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για το 2020, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου.

Ως είθισται, το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κατά την πρώτη του συνεδρίαση για το νέο έτος. 

Στα μηνύματά τους, τόσο η Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Παναγοπούλου , όσο και ο κ. Δήμαρχος εξέφρασαν αισιοδοξία για τη λειτουργία του Συμβουλίου κατά το 2020 και επεσήμαναν πως πρέπει να επικρατήσουν έννοιες όπως "αλληλεγγύη" και "ενότητα", προκειμένου να υπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο το συμφέρον των δημοτών. 

 

Φυσικά, όλοι ευχήθηκαν να είναι η παρούσα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Μάλιστα, ο κ. Παπαδημητρίου μετέφερε και τις ευχές του πρώην Δημάρχου, κ. Παυλή. 

Να σημειώσουμε πως δεν παρευρέθη Ιερέας, καθώς δεν είχε αποφασιστεί η ακριβής ώρα της κοπής- εάν δηλαδή θα προηγηθεί, όπως και έγινε, ή θα έπεται της συνεδρίασης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.