Πολιτικη

"Θέλουμε να δουλέψουμε και μας κόβουν τα φτερά"

Μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της 5μηνης -έως τώρα- θητείας του έκανε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης.

Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε στα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη λειτουργία του ΔΑΚ για το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κούρος, τα εμπόδια είναι πολλά και ο φόβος τραυματισμού κάποιου παιδιού μεγάλος. 

"Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από θέληση και μας κόβουν τα φτερά", σημείωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και τόνισε ότι τον κατηγορούν για όλα τα κακώς κείμενα του γηπέδου.  "Κατηγορούν τον Κούρο για όλα, για τις σπασμένες καρέκλες, για τα κάγκελα, για όλα. Αλλα αυτά έγιναν με διοίκηση Κούρου; Σας ρωτάω. Όχι, απαντώ. Εχω όμως την υποχρέωση να τα φτιάξω, αλλά χρειάζομαι χρηματοδότηση", σημείωσε.

Επίσης είπε ότι τον κατηγόρησαν ότι δεν επιτρέπει στα σχολεία να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να απαντήσει: "Δεν είπα ποτέ αυτό το πράγμα". Οπως τόνισε ο κ. Κούρος έχει δώσει εντολή να μπαίνει κ δεύτερος προβολέας σε λειτουργία, ώστε να πηγαίνει ο κόσμος στο στάδιο και να αθλείται.

"Μετά τη δουλειά, ο αθλητισμός έχει μπει στη ζωή μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μιλούσα πριν με υπαλλήλους του σταδίου και τους έκανα μια προφορική επίπληξη γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος με τη λειτουργία. Είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν όλα ρολόι. 

"Χτες εκτεθήκαμε γιατί ένας διευθυντής είχε πάρει έγκριση για να εισέλθουν στο στάδιο και τελικά δεν τους επιτράπηκε. Αυτό συνέβη λόγω παρανόησης επειδή δεν μας πήραν οι υπάλληλοι για μια επιβεβαίωση".

Οπως είπε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ βρίσκονται εν αναμονή της τεχνικής υπηρεσίας που θα κρίνει την κατάσταση. Με τον δήμαρχο απλά μας λείπουν τα χρήματα, αυτό είναι το γενικό κόνσεπτ. Θέλουμε να φτιάξουν τα όργανα, τις καρέκλες και να μην μπαίνουν τα αυτοκίνητα εντός του χώρου".

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.