Πολιτικη

Τσιόδρας: "Μην υπονομεύετε την προσπάθειά μας!"

Nέα ιατρικά μέτρα ανακοίνωσε ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας, κ. Τσιόδρας, σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, επεσήμανε πως "δεν γίνεται τα πλοία μας να έχουν εικόνα Δεκαπενταύγουστου", στηλιτεύοντας έτσι το "κύμα" ανθρώπων που κατευθύνεται προς τα νησιά της χώρας.

Τα νέα μέτρα αφορούν τους ελέγχους από κινητές μονάδες του Υπουργείου όσων έχουν "γριππώδη συμπτώματα και αφού θα προηγείται μια διαδικασία επιλογής. Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε πως το αποτελεσματικότερο μέτρο, σ' αυτό το στάδιο, είναι ο μη συγχρωτισμός μεταξύ ανθρώπων.

Χαρδαλιάς: "Το φιλότιμο διέκρινε πάντα τους Έλληνες" 

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς απευθύνθηκε, κυρίως, στο "φιλότιμο" και τον "πατριωτισμό" των Ελλήνων, παροτρύνοντας το γενικό πληθυσμό να τηρήσει τους αυστηρούς κανόνες περί συναθροίσεων αλλά και όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Επίσης, δήλωσε πως οι έλεγχοι σε όσους έρχονται από το εξωτερικό (Ε.Ε) θα είναι από αύριο αυστηρότεροι, ενώ διευκρίνισε πως ναι μεν δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά αυστηρός έλεγχος στον περιορισμό των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.