Πολιτικη

Οδυσσέας κατά Έλενας Ακρίτα

"Θεωρητικά σοβαροί άνθρωποι με δημόσιο βήμα συμπεριφέρονται ως τρόλ κομμάτων που πληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά!", αναφέρει ανάρτηση του βουλευτή Αρκαδίας.

Θέση με αφορμή όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες μετά από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της Ευγενίας Μανωλίδου, συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, παίρνει ο Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ουσιαστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος βάλει κατά της δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα αναφέροντας μεταξύ άλλων:  

"Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες κλπ, στηρίζοντας την συνωμοσιολογία άθελα μας.

Ότι βέβαια τα παρακάτω τα ανεβάζει η κ Άκριτα είναι ακόμη πιο ανησυχητικό. Θεωρητικά σοβαροί άνθρωποι με δημόσιο βήμα συμπεριφέρονται ως τρόλ κομμάτων που πληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά!" και καταλήγει: "Τον covid19 θα τον ξεπεράσουμε, άνθρωποι όμως δύσκολα βλέπω να γινόμαστε".

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου:

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.