Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διαγωνισμός φωτογραφίας: "η Τρίπολη νίκησε"!

Ο συντοπίτης μας Σταύρος Θεοδωρόπουλος είναι τελικά ο νικητής στο διαγωνισμό φωτογραφίας του citycampus.gr με τίτλο "Φως και Σκια"! 

 

"Να φωτογραφίζετε με τα μάτια σας και την καρδιά σας την όμορφη Ελλάδα μας... Η Ελλάδα σταθερά παραμένει η Χώρα του Φωτός !!!

Με αυτόν τον αισιόδοξο και γεμάτο ελπίδα τίτλο πήρα μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας, ένας διαγωνισμός που αντιπροσωπεύει ένα χόμπι μου άλλα και την πίστη μου σε μια διαφορετική Ελλάδα .

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο διαγωνισμός ''ΦΩΣ και ΣΚΙΑ'' έλαβε τέλος . Αποτελεί μεγάλη χαρά για μένα που έλαβα την πρώτη θέση από τις 57 καταπληκτικές φωτογραφίες όλων των παιδιών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς γνωστούς και άγνωστους όπου μέσα από τις ψήφους σας , τις κοινοποιήσεις και τα μηνύματα στήριξης με ανεβάσατε στην πρώτη θέση !!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μια φορά στο Radio Arcadia 93.8 , Αλευρού Λακωνίας , LAKONES STO facebook , Φωτογραφίες της Ελλάδας μας Αγαπάμε Ελλάδα και στο ArcadiaPortal.gr για την πολύτιμη βοήθειά τους . Τα συναισθήματα που νιώθω για όλους εσάς που με στηρίξατε, πολλά !! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για μια ακόμα φορά. 

Υ.Γ στον επόμενο διαγωνισμό υποσχέθηκα να πάρω μέρος με φωτογραφία από την Τρίπολη"

 

Συγχαρητήρια Σταύρο! Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.