Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Η Στεμνίτσα συμμετέχει στο Let's Do It Greece!

Εθελοντική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στη Στεμνίτσα.

Εθελοντική δράση:

"Καθαρίζουμε από χόρτα, κλαδιά, πέτρες και σκουπίδια, το παλαιό μονοπάτι που ξεκινάει από το κέντρο της Στεμνίτσας, περνάει από την περιοχή "Δρακουνέρα" όπου υπάρχει βρύση με τρεχούμενο νερό, συνεχίζει στην αγροτική περιοχή "Πολιάνα" και γυρίζει πίσω στη Στεμνίτσα. Τοποθετούμε ενημερωτικές πινακίδες και πινακίδες κατεύθυνσης. Στόχος είναι η ανάδειξη μίας όμορφης κοντινής διαδρομής για περίπατο και αναψυχή. Συνεργαζόμαστε με την ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, η οποία μας παρέχει εργαλεία καθαρισμού, γάντια εργασίας, πινακίδες κατεύθυνσης και εθελοντές. Στη δράση συμμετέχουν: Μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Στεμνιτσιωτών "Ο ΥΨΟΥΝΤΑΣ", ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεμνίτσας, Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Στεμνίτσας, του Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας και του Τμήματος Συνοδών Βουνού, φίλοι και φίλες της Στεμνίτσας. 

Ξεκινάμε στις 8 το πρωί από την πλατεία. Μπορεί να δημιουργηθεί και 2η ομάδα, που θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο στις 10 το πρωί, αρκεί να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση. 

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας ή με email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.