Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η "Αρκαδιανή" στην Ελαφόνησο! (photos)

Στη μαγευτική Ελαφόνησο ταξίδεψε η "Αρκαδιανή" από την Τρίπολη, για να συμμετάσχει στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ελαφονήσου.

Στο λιμανάκι της Ελαφονήσου γέμισε η εξέδρα από χορευτές κάθε ηλικίας από χορευτικούς συλλόγους της Ελαφονήσου, της Αθήνας, της Τρίπολης, των Βοιών και της Σερβίας.

Ο λόγος ήταν το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ελαφονήσου, που διοργανώθηκε στο ομώνυμο μέρος από τον Δήμο Ελαφονήσου.

Διαφύλαξη και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας με θεματοφύλακες τους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους!

Η "Αρκαδιανή" για δύο συνεχόμενες βραδιές έδωσε το "παρών" στις 8 και 9 Ιουλίου στα "Παυλοπέτρια" και φυσικά μάγεψε το κοινό αποσπώντας τα πιο θερμά χειροκροτήματα!

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ελαφονήσου έκλεισε η δήμαρχος του νησιού, Έφη Λιάρου, με ανταλλαγή δώρων με τους χορευτικούς συλλόγους και με ευχαριστίες προς όλους, όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση και στους εθελοντές, δίνοντας ραντεβού με όλους για το επόμενο καλοκαίρι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.