Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δείτε το video clip που γυρίστηκε στη Δημητσάνα

Η Πειραιώτισσα Sugahspank και οι Swing Shoes ταξίδεψαν μέχρι την ορεινή Αρκαδία για να συνθέσουν το video clip του τραγουδιού Koo Koo Girl.



Το σανατόριο της Μ.Α.Ν.Α.Σ που βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, στο ελατόδασος του Μαινάλου, πολύ κοντά στον δρόμο που συνδέει την Βυτίνα με την Δημητσάνα αποτέλεσε πηγή δημιουργίας για τη μουσικοσυνθέτρια Sugahspank.

Ταξίδεψε με τους συνεργάτες της στη Δημητσάνα και κατέγραψε πλάνα με τα οποία έντυσε με εικόνα το νέο τραγούδι των Swing Shoes με τίτλο Koo Koo Girl.

Το βίντεο είναι σκηνοθετημένο από την ίδια τη Sugahspank και εκτός από την ορεινή Αρκαδία γυρίστηκε στη Τσαγκαράδα και τις Σπέτσες.

«Ανέβηκα μόνη μες τη βροχή με τα πόδια στην κορυφή του βουνού, με την κάμερα, για να βρω το περιβόητο εγκαταλελειμμένο σανατόριο που μου περιέγραφαν οι ντόπιοι φίλοι. Γυρίζοντας μούσκεμα μες τις λάσπες, ο κατήφορος είχε γίνει  ένα τεράστιο ποτάμι και τα παπούτσια μου ζύγιζαν 100 κιλά… “Χαρά” όνομα και πράγμα!» λέει η ίδια.

Το τραγούδι, σκοτεινό κι εσωτερικό, όπως αναφέρει το musiccorner.gr, είναι σύνθεση των Swing Shoes σε στίχους της Sugahspank και μιλά για την ακροβασία ανάμεσα στη λογική και το παράλογο, μία κατάσταση που μπορεί να προκληθεί από έντονη επιθυμία.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.