Ροη Ειδησεων

Πάμε Θέατρο! (photos)

 

"Πυρετώδεις" οι ετοιμασίες στο Μαλλιαροπούλειο, καθώς αύριο ξεκινούν οι παραστάσεις της κωμωδίας του Ι. Καμπανέλλη, "Οδυσσέα, γύρισε σπίτι", απ' τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, μέχρι, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, γίνονται βελτιώσεις, τακτοποιούνται τα αντικείμενα και τα ρούχα που θα χρησιμοποιήσουν οι ηθοποιοί, ενώ, παράλληλα, γίνονται και τα απαραίτητα τεχνικά checks για να λειτουργούν όλα στην εντέλεια, την ώρα της παράστασης.

Καθώς απόψε ήταν η γενική πρόβα, η οποία είναι η πρώτη παράσταση ουσιαστικά, παρακολουθήσαμε μια...άλλη εκδοχή του ομηρικού Οδυσσέα και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως αυτά που νομίζατε πως ξέρατε για την Οδύσσεια και τον πρωταγωνιστή της, να τα ξεχάσετε!

 

Αν πάτε να δείτε τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας, θα μάθετε ποιος τελικά έφτιαξε το Δούρειο Ίππο, γιατί "βολόδερνε" επί δέκα χρόνια στη θάλασσα ο Οδυσσέας και, τελικά, πότε και αν επέστρεψε...

 

 

Η παράσταση θα παίζεται από τις 23 έως και τις 30 Ιανουαρίου, καθημερινά στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο.

 

Οι βασικοί συντελεστές της παραγωγής αυτής είναι: 

 

Σκηνοθεσία: Γεωργία Δάλκου, Σκηνικά: Αθηνά Χωματά, Κοστούμια: Κατερίνα Παπαγεωργάκη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.