Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Η "κυρά- Λίνα" και η.."μαυρίλα"!

Ο Πολιτισμός που πλήττεται και η Υφυπουργός που ενδιαφέρεται μόνο για την μετάθεση των ευθυνών..αλλού!

Αυτό προκύπτει από τη σπουδή του φορέα στον οποίο ηγείται η κ. Μενδώνη να δημοσιοποιεί πρόωρες και.."προληπτικές" ανακοινώσεις για θέματα όπως η πυρκαγιά που πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Αποτέλεσμα: Ακόμα και ο, αμετροεπής συχνά, Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να φέρει σε δύσκολη θέση την κ. Μενδώνη- και τους επικοινωνιολόγους της..-, αναφέροντας απλά τα όσα το ίδιο το Υπουργείο επεσήμανε σε σχέση με την αντίδραση των αρχών μπροστά στον κίνδυνο που απείλησε τις Μυκήνες.

Φυσικά, τα χειρότερα έπονται..Χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο και, απ' ότι φαίνεται, κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να υφίσταται, εκ μέρους του Υπουργείου και της Κυβέρνησης, σε σχέση με την "τύχη" των χιλιάδων εργαζομένων σε χώρους πολιτιστικής δραστηριότητας, ο επερχόμενος χειμώνας πιθανώς να είναι ο πιο.."μαύρος" των τελευταίων δεκαετιών για τον χώρο.

"Μαύρος" όπως η..ανατολική πλευρά της Ακρόπολης των Μυκηνών!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.