Συνεντευξεις

"Διδάσκω μουσική από το 1985! Με τον Σιακωτό είμαστε ένα"

Για την έως τώρα πορεία του και τη συνεργασία του με το Χρήστο Σιακωτό μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο καθηγητής παραδοσιακής μουσικής και μεγάλος δεξιοτέχνης του λαγούτου, Χρήστος Ζώτος.

 

Αυθεντικός, ειλικρινής, προσγειωμένος, ηθικός και λάτρης της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής! Αυτά είναι λίγα μόνο από τα επίθετα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος, ώστε να περιγράψει τον Χρήστο Ζώτο.

 

Διδάσκει τη μουσική από το 1985, έχει δώσει το παρών σε αμέτρητες συναυλίες μπροστά σε πλήθη της ελληνικής ομογένειας του εξωτερικού σε Καναδά, Σουηδία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστραλία, Γερμανία και αλλού. Έχει μεγαλώσει γενιές μουσικών και ερμηνευτών της παραδοσιακής μουσικής, έχει συνεργαστεί με αμέτρητους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής.

 

Γιατί δηλώνει, ότι με το Χρήστο Σιακωτό είναι "ένα"; Ποια η σχέση του Ζώτου με το ΤΕΙ Ηπείρου; Γιατί λέει, ότι η νεολαία δε σέβεται και σε ποιον καταλογίζει ευθύνη γι' αυτό; Γιατί επαναλαμβάνει τη φράση "φταίει η πολιτεία"; Γιατί βρίσκεται στην Τρίπολη ο Χρήστος Ζώτος και τι ετοιμάζει για το κοινό της Τρίπολης με το Χρήστο Σιακωτό και το Μάνο Αχαλινωτόπουλο; Τι σημαίνει η ελληνική παραδοσιακή μουσική για τη χώρα μας;

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Χρήστος Ζώτος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.